Min varukorg ( 0 )
Din varukorg är tom
image_print

Skriv ut recept

Smörstekt Kungsflundra med rostad blomkål

Smörstekt Kungsflundra med rostad blomkål, citron och bladpersilja,

4 personer

600-700 g Kungsflundrafilé från Hemdeli.se

1 blomkålshuvud

2 citroner

en halv knippa bladpersilja

50 g smör

havssalt och svartpeppar

Skölj blomkålen, dela i små, små buketter. Stek i smör, salta och peppra och låt dem få lite färg. Pressa över saften av en citron och sätt sedan in dem ca 10 min i ugnen på 175 grader. Stek under tiden kungsflundran i rikligt med smör, salta och peppra, ta ut blomkålen och klipp ner bladpersiljan, rör om. Servera sedan blomkålen tillsammans med den smörstekta fisken.

Smaklig måltid!

Foto: Mette Ottosson , Recept och styling: Gladmage Catering

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Skriv ut

Relaterade produkter...

Fatlagrad Mackmyra BBQ sauce

119,00kr

Hummer MSC

Från: 429,00kr

Isländska Favoriter

2 595,00kr

Mango & Jalapeno glaze

99,00kr

Spicy BBQ sauce

99,00kr

Original BBQ sauce

99,00kr