Min varukorg ( 0 )
Din varukorg är tom
image_print

Skriv ut recept

Black Angus entrecote med grillad palsternacka

Black Angus entrecôte med grillad palsternacka, tomat o basilikaaioli, 4 pers

Detta recept funkar givetvis också med en rejäl ryggbiff för den som föredrar det!

1000 g entrecôte från Hemdeli.se
Original barbecue sauce från BBQ, Chili & Co
BBQ seasoning från World of spice

Tillbehör:
8 små palsternackor
8 små delikatesspotatisar alt nypotatisar
2 tomater
2 rödlökar
8 sparrisar
Lite neutral olja
Chicago blend spicemix från Hemdeli

Basilikaaioli:
2 äggulor
1 tsk dijonsenap
2 msk vitvinsvinäger
1,5 dl neutral olja
2 vitlöksklyftor
1 kruka basilika
Havssalt och svartpeppar från kvarn

Börja med aiolin. Mixa äggulorna med senapen, vinägern och vitlöken. Droppa långsamt i oljan under fortsatt mixning, mixa tillslut ner basilikan och smaka av med salt och peppar.

Skala palsternackorna och dela på längden. Koka potatisen så att den är nästan klar. Skala rödlöken, dela på hälften. Dela tomaterna och ansa sparrisen. Grilla alla grönsaker på grillen eller i en grillpanna med lite neutral olja, så att de får fina grillränder, krydda med Chicago blend.

Grilla entrecôten på grillen eller i grillpanna, pensla med Original barbecue sauce och krydda med BBQ seasoning. Servera tillsammans med de grillade grönsakerna och basilikaaiolin.

Smaklig måltid!

Foto: Mette Ottosson , Recept och styling: Gladmage Catering

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Skriv ut

Relaterade produkter...

Fatlagrad Mackmyra BBQ sauce

119,00kr

Hummer MSC

Från: 429,00kr

Isländska Favoriter

2 595,00kr

Mango & Jalapeno glaze

99,00kr

Spicy BBQ sauce

99,00kr

Original BBQ sauce

99,00kr